Share | 
 

 skrivna sobica

View previous topic View next topic Go down 


the god


Število prispevkov : 320
reputation : 0


admin


avatar

PostSubject: skrivna sobica   Sun Sep 01, 2013 11:11 pm
skrivna sobica
v skrivno sobico prideš če s palico trikrat potrkaš po steni edine omare v podstrešni sobi. prostor je dokaj majhen, v njem pa se nahaja nekaj stolov, miza in udobna sedežna garnitura.

Back to top Go down
View user profile http://ghostsfromtomorrow.slovenianforum.com


freya elton


Female
Število prispevkov : 257
reputation : 5


slytherin prefect


avatar

PostSubject: Re: skrivna sobica   Sun Oct 06, 2013 6:39 am

note: ne mi umret ob branju draga.
bo trajalo še dolgo? pred sabo je imela profesorico za vedeževanje, ki ji že enkrat ni dala prekletega miru. vsakič znova je skakala okoli nje in ji dolgotvezila od domačih nalogah. vendar kaj, ko freya ni imela časa za bedarije, namreč je bila tokrat zmenjena z dobro, staro chantal. spolzgadovka ji je bila že od samega prvega trenutka tako všeč. imela je zakon značaj, obnašala se je še boljše, njuni skupni trenutki pa so bili boljši od.. vsega. ''zamujaš,'' je tiho siknila, ko je nekaj časa že čakala v skrivni sobici južnega stolpa. to je bila njena najljubša točka za iskanje miru in sploh, če se je s kom dobila. obiskovalci niso bili najbolj dobrodošli, zato je ponavadi z nekaj uroki preprečila vstop v stolp, nato pa nedolžno odhitela v temačne prostore. ''to ti ni podobno. kje si vendarle tičala?'' od nekdaj je v vsak pogovor vključila očitanje. tako zabavno je bilo. ''vešča za vedeževanje mi je spet težila, veš.'' ob tem je lahkotno zamahnila z roko, ter se približala temnolaski, h kateri je kasneje padla v nekaj sekundni objem. hja, bila je vsaj ena izmed tiste kopice oseb, ki si je prislužila prijetne nasmeške, ki ga je volkodlakinja imela na obrazu še tisti trenutek.
chantal - clothes
Back to top Go down
View user profile


chantal reyes


Female
Število prispevkov : 310
reputation : 8


slytherin


avatar

PostSubject: Re: skrivna sobica   Mon Oct 07, 2013 6:02 am


freya
že takoj, ko se je zadihano opotekla skozi majhno odprtino v steni omare, je bila deležna freyinega neprijaznega očitka. "ja vem." je nejevoljno zamrmrala, medtem ko se je trudila ujeti sapo. "eden izmed tistih prekletih..." nenadoma ji je zmanjkalo glasu in nekajkrat je morala pošteno vdihniti ter izdihniti, da je bila spet sposobna govoriti. "gryfondomovcev se je odločil da si bo privoščil šalo na moj račun ter mi v kotel stresel nekaj kril muh enodnevnic." ob neprijetnem spominu je nekoliko zaškrtala z zobmi. fant bo definitivno plačal, če ne drugače pa tako da bo poskrbela da bosta njegova starša izgubila službo. tako skrajnih ukrepov se večinoma sicer ni lotevala, ampak tokrat je bila resnično besna. "celotna stvar je seveda eksplodirala, nekaj miz je zagorelo in večina kotlov se je prevrnila, zaradi česar je prišlo še do nekaj manjših eksplozij. kakorkoli že, jaz sem bila okrivljena za celotno zadevo, kar pomeni da bom večino tega leta preživela v priporu. kakšen pa je bil tvoj dan?" vse je povedala bolj ali manj v isti sapi, zaradi česar je bila naslednjo minuto sposobna samo globokega dihanja. "verjamem." je zamrmrala, ko je bila končno spet sposobna govoriti. "tista ženska te ima očitno na piki." ko jo je prijateljica objela, je - kljub temu da to ni bil ravno njen stil - svoje roke za trenutek ovila okoli njenega hrbta, ter ji namenila topel nasmešek.

note; i'm still alive - barely tho. :p

Back to top Go down
View user profile


freya elton


Female
Število prispevkov : 257
reputation : 5


slytherin prefect


avatar

PostSubject: Re: skrivna sobica   Wed Oct 09, 2013 3:18 am

note: i see. too bad. oh in ja, oprosti ker je tako kratko, ampak to pišem na hitro, ker nimam časa. :l
namrdnila se je ob dekletovi potrditvi. prav smešno je izpadlo, ko je gledala tisto resno dekletce, popolnoma izmučeno v tem trenutku. uživala je, ko jo je gledala, iz te pa je izbruhnilo tisoče besed. ''škoda muh. ponavadi mrtve najdejo težje.. se mi zdi?'' niti ni vedela kaj o tem, vendar se je pretvarjala za nekoliko preveč pametno. tokrat si več ni mogla pomagati, da se ne bi zahihitala in postala v lica malo rdeča. ''ježešna, prekleti prasec bo trpel do konca življenja. pa si povedala, da ni tvoja krivda? vsaj jaz bi to naredila v tvojem primeru.'' zamežikala je, zajela sapo in nadaljevala z govoričenjem, ki ni imelo konca, vsaj tako je izgledalo. ''moj dan je bil.. no, saj veš - pač šlo je. nič posebnega. obramba pred mračnimi silami mi je odpadla, to je dobra stran. slaba stran pa je, da sem srečala vedeževalko s svetlo grivo na glavi.'' skomignila je z rameni, se pogladila po laseh ter z nogo rahlo tolkla ob tla. ''čisto možno, kajti pri njenih urah ne najbolj uživam.'' pač ni bila v vsem najboljša, priljubljena pa v nobenem primeru, ni bila. ''kje si tičala ves teden? tako težko te dobim na samem da bi se malo pogovarjali. to je prav žalostno, chantal.'' še vedno se ji je ob dekletovem imenu zapletel jezik.
chantal - clothes
Back to top Go down
View user profile


chantal reyes


Female
Število prispevkov : 310
reputation : 8


slytherin


avatar

PostSubject: Re: skrivna sobica   Sun Oct 13, 2013 4:56 am


freya
ob dekletovi izjavi je nekoliko povzdignila levo obrv, ustnice pa ukrivila v kratek polnasmešek. "ali so jih sklatili s kakšnim urokom ali pa kupili na prečni ulici." je podala najbolj logičen sklep, svoje besede pa pospremila z rahlim skomigom. v preteklih minutah je svoje dihanje že uspela popolnoma umiriti  in ni imela več občutka, da ji bo pljuča vsak čas razneslo. ko bi bila vsaj v nekoliko boljši telesni pripravljenosti... ko je freya ponovno spregovorila, je chantal svoje ustnice povsem podzavestno stisnila v ravno črto. "oh, vsekakor bom poskrbela da bo." je rekla s trdim glasom. oh ja, prekleti kreten definitivno ne bo ušel svoji kazni. zdaj se mora samo še domisliti dobrega, kvalitetnega in pametnega načina za maščevanje. "seveda sem." je suho odgovorila na spolzgadovkino vprašanje. "ampak glede na to, da tisti prekleti prasec spada med right-hand družine, je seveda jasno da bodo verjeli njemu in ne meni." ob misli jo je spet zajel bes in komaj se je pripravila do tega, da se je pomirila. opomnila se je, da je ona tista ki je na boljšem. right-hand družine so navsezadnje služile kraljevim družinam. prasca bo zmečkala v kašo tako ali drugače. "svetlo grivo? hm... v bistvu ta izraz kar dobro opiše njene lase. ženska bi si morala resnično omisliti drugačno frizuro." rahlo se je zasmejala, nato pa nadaljevala; "zakaj se preprosto ne izpišeš iz vedeževanja, če že tako hudo sovražiš tisto profesorico?" se je pozanimala. resnično ni videla logike v vztrajanju pri nečem tako nesmiselnem kot je vedeževanje, še posebej če je bila vsaka učna ura takšna muka. "no, saj sva imeli nekaj skupnih ur." je zamrmrala. "ampak ja, prav imaš, čisto premalo se druživa."

Back to top Go down
View user profile


Sponsored contentPostSubject: Re: skrivna sobica   

Back to top Go down
 

skrivna sobica

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ghosts from tomorrow :: 
towers
 :: 
south tower
-