Share | 
 

 katherine bay griffin

View previous topic View next topic Go down 


katherine griffin


Female
Število prispevkov : 2
reputation : 0


gryffindor


avatar

PostSubject: katherine bay griffin   Tue Sep 24, 2013 2:20 am

katherine bay griffin
16

heterosexual

phoebe tonkin

bring me home in blinding dream
PALICA: 28 centimetrov, breza, jedro iz baziliskovega zoba. trmasta in težko ukrotljiva.
ŽIVAL: bela perzijska mačka Muffin
VARUH: sokol
BAVKAR: odkritje, da so vsi v družini potomci salazarja spolzgada in s tem verjetno uničenje
AJNEPERH: biti prisotna pri padcu kraljevih družin 
through the secrets that i have seen
"no matter what i choose... i will be always part of this."
prava potomka salazarja slytherina? ne bi se mogli bolj motiti. pravzaprav, če bi me salazar danes ugledal bi se verjetno od sramote pogreznil tri metre pod zemljo. ne maram temne magije, pravzaprav pa je moja palica tista, ki me najbolj izdaja. narejena je iz najbolj belega lesa breze katerega je možno dobiti in je narejena za čisto svetlo magijo. seveda bi salazar v tem trenutku bruhnil v smeh od te ironije. a vendar se v palici skriva kanček slytherinskega - jedro je iz baziliskovega zoba. potem sem mu le nekoliko podobna, kajne? ampak seveda se pretvarjam, da je jedro iz samorogove repne dlake, tako predstavniki kraljeve družine ne bodo nikoli uganili, da sem dejansko potomka tako mogočnega in svetovno znanega ustanovitelja bradavičarke. to bi bila smrt zame in za mojo družino.

"the world is beautiful... so am i."
pozitivna. to bi bila beseda, ki bi me najbolje opisala. tudi divja, včasih preveč divja priznam. če pomislim dobro, tudi neukrotljiva. hja, prav zares me kdo težko ukroti in me naredi podložno. pravzaprav to ni uspelo še nikomur. svobodna, ne maram se zavezati nikomur in če veste kaj je dobro za vas, se moje svobode ne boste dotikali. komunikativna in jezikava. včasih povem kakšno besedo preveč ampak bodimo odkriti, bolje resnica kot pa laž in verjemite mi, vedno vam bom povedala resnico pa naj bo še tako neprijetna in kruta. rada sem v središču pozornosti in da se okoli mene nekaj dogaja. dolgočasnosti zares ne prenesem. in potem so tu tudi zabave, ki jih naravnost obožujem in seveda fantje, le kaj bi brez vas. no, z vami seveda ne bom razglabljala o svojih nočnih aktivnostih, toliko dostojanstva pa le imam. ne menim se za pravila, rada delam vse po svoje in se pri tem počutim... hm, kako? močno? težko bi rekla... ampak recimo le, da mi je to v užitek in da rada delam tisto kar se mi zljubi. zato pa tudi moje ocene kar precej trpijo. ne mislite da sem neumna ali butasta ali kako drugače mentalno zaostala, ampak glede na to, da se skorajda nič ne učim in da sem prilezla do šestega letnika vam je lahko jasno, da moram imeti nekaj pameti v glavi. to je torej to, verjetno vas že boli glava o nakladanju o moji osebnosti, tako da vas bom pustila na miru.

"got a secret, can you keep it?"
kot sem že omenila, temne magije ne maram in me sploh ne privlači. nekako verjamem v pravičnost na tem svetu, ampak roko na srce, pravičnosti v današnjem sistemu ni. tem kraljevim paradam, ki se samo borijo za prevlado na prestolu in grdo rečeno ližejo drug drugemu riti, je treba narediti konec. zato sem tudi članica odpora, čeprav spadam v družino desnih rok. ne briga me bogastvo, slava, strahospoštovanje, želim le tisto, kar je nekoč v čarovniškem svetu bilo. in to je še en dokaz več, da bi salazarja slytherina ob moji prisotnosti vrglo na rit. če bi bil še živ bi me verjetno preklel za vse večne čase in me razdednil. no, če bi družina izvedela, da sem članica odpora, bi me najbrž prav tako vrgla iz hiše, tako da sedaj veste, da morate usta imeti trdno zaprta.

"this is the life i live and that just the half of it."
drugače v družbi veljam za tisto veselo dekle, ki komaj čaka, da komu privabi nasmešek na obraz. verjemite, da tudi sama nočem biti slabe volje in da je prekleto težko obdržati dobro ozračje glede na to, da moram pred drugimi skrivati kaj dejansko sem. zatorej me nihče ne pozna popolnoma kar je nekako bedno. torej, za prave prijatelje sem pripravljena storiti marsikaj, s sovražniki pa se rada igračkam in jih zapletem v vse tiste male igrice, ki mi padejo na pamet. saj veste, še tako svetla oseba rabi temo, da lahko popolnoma zasije. in četudi spadam nekako na dobro stran sovražnikom ne pustim milosti.

wash the sorrow from off my skin
PREDSTAVNIK ŠTUDENTOV: /
QUIDDITCH: /
DOM: let the fate decide:P
and show me how to be whole again

@sunshine X 18 X Razz
Back to top Go down
View user profile


the god


Število prispevkov : 320
reputation : 0


admin


avatar

PostSubject: Re: katherine bay griffin   Tue Sep 24, 2013 7:57 amBack to top Go down
View user profile http://ghostsfromtomorrow.slovenianforum.com
 

katherine bay griffin

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ghosts from tomorrow :: 
opisi
-