Share | 
 

 courtney rae rosenberg

View previous topic View next topic Go down 


courtney rosenberg


Female
Število prispevkov : 6
reputation : 0


professor


avatar

PostSubject: courtney rae rosenberg   Fri Sep 27, 2013 1:23 am

courtney rae rosenberg
twenty-three

straight

xenia deli  

bring me home in blinding dream
PALICA: bodika in feniksovo pero, 28 centimetrov
ŽIVAL: bela mačka snowball ali na kratko snow
VARUH: sivi šepajoči volk
BAVKAR: polne lune
AJNEPERH: srečno, dolgo življenje & ljubeča družina
through the secrets that i have seen
''če iščeš zgodbo o dobrem, skromnem dekletu, ki ga je prizadel nekdo od njenih bližnjih, nato pa ugotovi, da ni tako nemočna in najde fanta, ki ji pomaga ugotoviti kdo je, bla, bla, bla, potem nisi na pravem mestu. to ni moja zgodba. moja zgodba ni taka kot ostale. zakaj? ker sem prava čarovnica, za povrh pa še volkodlakinja. in ne, ni mi mar. sem dekle, ki si jo želi vsak fant. dekle, kakršno bi rade bile moje prijateljica pa mi nobena ne seže niti do kolen.''


- courtney rosenberg

1990 - 2006
leta 1990 je v deževnem londonu na dan prijokala deklica. ime je dobila po svoji babici, materi svojega očeta courtney. novopečena starša sta se svojega najmlajšega, tretjega otroka še posebej razveselila. mati olivia in oče maddox sta si vedno želela večjo družinico, vendar dolgo časa nista mogla imeti otrok. tako se je posvojenima dvojčkoma znane čarovniške družine rosenberg pridružila še nadobudna courtney, katero so rado imenovali tudi mali čudež. kakorkoli, kot majhna deklica, je bila vedno očkova pridna punčka in mamina zala princeska. zaslepjena z idealizirano idejo o pravi ljubezni, princu na belem konju. mar ni to nekaj čisto običajnega za normalne devetletnice? njena starejša brata sta bila hkrati tudi njena edina najboljša prijatelja. če odštejemo diamante seveda. rosenbergovi so izvirali iz izjemno bogatega rodu čarovnikov, zato naši mali princeski nikoli ni nič manjkalo. torej, kje smo ostali? ko je courtney prvič prestopila vrata mogočne bradavičarke. na vrsto je prišla puberteta in tako je knjige kmalu zamenjal svet alkohola, seksa in prepovedanih substanc. vsak najstnik mora skozi nekaj takega. po besedah njenih staršev je bila nenormalno težka najstnica, če pa vprašate njena brata bosta odgovorila, da je bila samo malo bolj nora kot poprej. sama bi trdila, da je bila popolnoma normalna, povprečna sedemnajstletnica. vse skupaj se je nekoliko zasukalo na ta njen sedemnajsti rojstni dan. odkrila je nekaj več. ona je bila nekaj več. to že, bila je čarovnica kaj zavraga bi drugače počela na bradavičarki. razkrila se je nova skrivnost, hiba ki je prav tako kot čarovništvo iz roda v rod tekla po žilah družine rosenberg.

2006 - 2012
zopet se je začelo neke nevihtne noči. bradavičarka je bila za svoj čas presenetljivo zapuščena in tiha. v temačnem hodniku bradavičarke je bilo takrat moč opaziti renčeče bitje z ostrimi čekani, katerega podoba se je skrivnostno zlivala z gosto črnino noči. zverini je iz oči sijal bes in želja po ubijanju. hrepenela je po krvi in nedolžnih krikih. v divjih rumeno sijočih očeh si lahko s težavo prepoznal nekaj človeškega - courtney. o svoji prvi preobrazbi v volkodlaka se je spominjala bore malo. pomnila je le občutek  nepopisljive bolečine, kot bi se ji vsaka kost v telesu prelomila najmanj tisočkrat. dolgo se ni mogla sprijazniti z hibo, katera jo vsako polno luno spremeni v ubijalski stroj. za kratek čas je odšla iz bradavičarke in se vrnila nazaj v rodni london. spoznala je nekaj sebi enakih in tako s težavo morala sprejeti in se naučiti sožitnega življenja s svojo volčjo podobo. njena skrivnost pa je tako ostala skrita, pozabljena in nepomembna. courtney še sama ne ve, kako ji je na koncu uspelo z odliko zaključiti šolanje na bradavičarki. po končanem šolanju se je odločila, da svoj 'divji jaz' preusmeri v nekaj drugega kot seks in alkohol, zato se je odpravila na potovanje po svetu. ji je spoznavanje vseh novih kultur, jezikov in krajev pomagalo? ne boste vrjeli - da.

2013
a kljub vsem problemom, poglejte kje je sedaj! pri svojih 23 letih je zaposlena na bradavičarki, znani čarovniški šoli, kot profesorica obrambe pred mračnimi silami. čeprav je za to morala praskati in gristi in lezti v rit tistim, ki tukaj kaj veljajo. in veste kaj? vse se je splačalo. ima življenje, ki ga narekuje sama in več si ne bi mogla želeti.
wash the sorrow from off my skin
PREDSTAVNIK ŠTUDENTOV:/
QUIDDITCH: /
DOM: /
and show me how to be whole again

coco X seventeen X n/a
Back to top Go down
View user profile


the god


Število prispevkov : 320
reputation : 0


admin


avatar

PostSubject: Re: courtney rae rosenberg   Fri Sep 27, 2013 2:27 amBack to top Go down
View user profile http://ghostsfromtomorrow.slovenianforum.com
 

courtney rae rosenberg

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ghosts from tomorrow :: 
opisi
-