Share | 
 

 Claire Hayes

View previous topic View next topic Go down 


claire hayes


Female
Število prispevkov : 18
reputation : 2


royal


avatar

PostSubject: Claire Hayes   Fri Sep 27, 2013 6:01 am

claire alexandra hayes
17

heterosexual

emmy rossum

bring me home in blinding dream
PALICA: vrba, 29 cm, vylin las, odlična za napadalne uroke.
ŽIVAL: bela mačka, Rann
VARUH: beli volk
BAVKAR: boji se, da bo ostala pozabljena
AJNEPERH: želi si biti ljubljena in sprejeta
through the secrets that i have seen
Zaradi odsotnosti svoje prave mami se je že od otroštva počutila osovraženo. Mislila si je, da je njeni biološka mati odšla, ker je ni marala. Zaradi takšnega mišljenja pa je bila samo bolj odločena, da se dokaže očetu in ostalemu svetu. Da spada v to družino. Hotela jih je narediti ponosne. Svoje visoke cilje se je trudila izpolniti že takoj, ko se je naučila brati. Ure in ure je preždela za pravimi bukvicami in se učila vseh možnih oblik čaranja, čarovniške zgodovine… Skratka, vsega kar bi ji lahko prišlo prav na šoli.

Pa vendar je kmalu spoznala, da oče do nje ne bo nikoli pokazal tiste starševske ljubezni, po kateri je tako zelo hrepenela.  Je pa vseeno nadaljevala z učenjem.

Punca ima neverjetno dobro srce in na pomoč je pripravljena priskočiti vsakemu, ki bi jo potreboval. Do tega dne se je naučila tekoče govoriti več jezikov, igrati na različne instrumente, šolo je opravljala z odliko, med plemiči pa je bila znana kot dobra in uglajena hčerka.

Seveda pa ni nihče perfekten.

Kljub temu, da ima veliko znanja, je v glavi še vedno totalen otrok. Verjame, da obstaja za vsako zgodbo srečen konec, da bo nekega dne našla svojega princa na belem konju, itd. Kar v družini ni nikoli obvladala je bil šport. Zdel se ji je totalno brez vezen in kljub temu, da je bila učena, kako pri quidditchu igrati na položaju zasledovalca, je dneve raje preživela za klavirjem in pisala glasbo. Izkazalo se je tudi, da je nagle jeze, velikokrat je bilo poudarjeno, da kar po mami. Ko ji je bilo trinajst let, jo je oče spodbudil, naj se gre učiti malo bolj zakomplicirane oblike čaranja. Kako se spremeniti v žival. Claire nad to idejo sprva ni bila pretirano navdušena, a očetu je hotela pokazati kako dobra hčer je in spet se je vrgla za knjige. Ko se ji je končno le uspelo spremeniti, je bila navdušena, kasneje pa je zaradi te sposobnosti začela čutiti samo še strah. Leopard. Kaj, če jo kdo razjezi dovolj, da izgubi nadzor nad sabo? Kaj če se spremeni in tisto osebo usodno poškoduje?

Takšno razmišljanje je vodilo do nekakšne spremembe v  njenem obnašanju. Saj je vsem še vedno kazala svojo dobro stran, pomagala kjer je lahko, naredila družino ponosno… Pred ljudmi, ki so se z njo pogovarjali za to, da bi jo razjezili, včasih celo tistimi, ki so se želeli z njo kako zbližati, se je zaprla. Namesto nasmeha jim je podarila hladne oči in vedno jim je odgovarjala s toliko sarkazma, kolikor ga je premogla. Nikogar ni hotela poškodovati, še najmanj prijateljev.
wash the sorrow from off my skin
PREDSTAVNIK ŠTUDENTOV: i'm royal, I don't care about this. Ne, hvala.
QUIDDITCH: wait, this is still being played?
DOM: royal hall
and show me how to be whole again

ASHALE X 17 X SPADAM V IDRIJO? :3
Back to top Go down
View user profile


the god


Število prispevkov : 320
reputation : 0


admin


avatar

PostSubject: Re: Claire Hayes   Fri Sep 27, 2013 6:19 amBack to top Go down
View user profile http://ghostsfromtomorrow.slovenianforum.com
 

Claire Hayes

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ghosts from tomorrow :: 
opisi
-