Share | 
 

 freya elton

View previous topic View next topic Go down 


freya elton


Female
Število prispevkov : 257
reputation : 5


slytherin prefect


avatar

PostSubject: freya elton   Wed Oct 02, 2013 2:59 am

freya elton
16

heterosexual

sarah bolger

bring me home in blinding dream
PALICA: hrast, petintrideset centimetrov, feniksovo pero, dobra za temačne uroke.
ŽIVAL: mačka.
VARUH: mačka.
BAVKAR: od trenutka, ko je postala volkodlakinja, veliko stvari spremenilo. bavkar v njenem tretjem letniku je bila smrt. vendar ne vem, kaj bi zdaj stopilo iz omare.
AJNEPERH: ni se še srečala z ogledalom ajneperh. zaenkrat niti ne ve, kaj je njena največja želja.
through the secrets that i have seen
''freya, pazi!'' te besede mi še vedno odmevajo v glavi. za vraga, se pač nisem znala obrniti proti jugu da bi zagledala par svetlikajočih se oči? bila sem neumna za svoja štirinajsta leta, vendar to raje zadržim zase, da ne bi uničila svojega ugleda, slovesa, karkoli že to je. mislim, da bi bilo dobro, če se kar predstavim? naj vam bo. sem arabella elton, prihajam iz družine, ki je velika, vendar raznolika. ja, recimo, da je tako. imam starša, kar je normalno, brate, sestre. in da, eden izmed bratov, profesor čarobnih napojev, ki krade dekliška / ženska srca. enako sranje. sem oseba, katere drugi jezik je sarkazem, oziroma se ji ta namesto krvi pretaka po žilah. mar ni to navdušujoče? tako posebna sem, laskam si. sprva me ljudje zagledajo, in menijo, kakšna nežna, prijazna, ljubka dušica sem. človeško oko res vedno pogleda samo izgled, in tisti nasmešek, ki si ga lahko natakne na obraz še najbolj okrutni morilec? lepo vas prosim, česa bolj butastega še nisem slišala. zato pač ne spadam v to družbo. niti med bunkeljne, niti med čarovnike, čeprav mi nihče na bradavičarki ne deluje kot eden izmed le-teh. vam to že kaj pove? naj pomagam, čeprav to počnem.. nerada. sem samotarka. tu in tam kakšen znanec, ki mu podarim očarljiv, bleščeč nasmeh, ostalih 99,5% pa prejme kot majceno darilce en hladen pogled, ki pa jih odvrne. niti se ne čudim, zakaj me profesorji in vsi drugi ne marajo. vendar je glavno, da imaš sam o sebi pozitivno mnenje. vsak bi se drl na ves glas, ko bi moral prenašati dejstvo, da je volkodlak. jaz pa se počutim še bolj posebno. rada sem izjema v prav vsem. četudi nisem odličnjakinja, sem dokaj vzorna - če spregledamo moje predrzno obnašanje, hladne poglede in dejstvo, da sem samotar. in to sem dejansko jaz. hm, torej sem vzorna ali samo zapletena? zapletena. vidite, spet mi je to všeč. in sedaj vam lepo nakladam o sebi, vi ste se izgubili v zmešnjavi besed, ko se že pogovarjam sama s sabo. izjemna sem - ne samovšečna - vendar ponosna na to kar sem. in zdaj bom utišala mute na ničlo in vas zapustila. kaj pa vem.. lena sem, ne bom več razpravljala o meni. zakaj bi dragocen čas posvečali biografiji? pf, sama je ne bi brala.
wash the sorrow from off my skin
PREDSTAVNIK ŠTUDENTOV: prav rada bi videla tole predrznico na tem mestu. prav gotovo bi morala marsikaj spremeniti, da bi dobila ta položaj in menim, da bi bilo zanimivo.
QUIDDITCH: mislim, da ji to ne bi najbolj prijalo, četudi je pri športu zelo dobra. tako da ne, ne bi igrala.
DOM: spolzgad. zakaj? ker mi ta dom najbolj prija. in upam, da se moj lik pojavi tam, kljub temu, da sprva mogoče ne izpade 'spolzgadovsko'.
and show me how to be whole again

red X 4teen X -
Back to top Go down
View user profile


the god


Število prispevkov : 320
reputation : 0


admin


avatar

PostSubject: Re: freya elton   Wed Oct 02, 2013 4:55 amBack to top Go down
View user profile http://ghostsfromtomorrow.slovenianforum.com
 

freya elton

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ghosts from tomorrow :: nobody's ever who they seem to be :: 
there’s nowhere we can hide
 :: 
accepted
-