Share | 
 

 leela valerie stanner

View previous topic View next topic Go down 


leela valerie stanner


Female
Število prispevkov : 56
reputation : 2


royal


avatar

PostSubject: leela valerie stanner   Thu Oct 03, 2013 1:16 am

Leela Valerie Stanner
15

HETERO

Ashley Greene

bring me home in blinding dream
PALICA:28 cm, tisa, vylin las, elegantna in prožna, odlična za vse vrste urokov.
ŽIVAL: Muca Puffy
VARUH: Tiger.
BAVKAR: Podoživljanje materine smrti.
AJNEPERH:Zasesti prestol in biti oboževana.
through the secrets that i have seen
Najmlajša Stannerjeva. Vsi ji zavidajo njeno lepoto in tisto eleganco, s katero se giblje po hodnikih. Vedno je videti nekoliko zasanjana, če to hoče ali pa ne. Izmed vseh Stannerjevih otrok je verjetno še najbolj mirna. A ne pozabite, videz vara.

Tisti večer nisem vedela, kaj naj storim. Prevzemalo me je sovraštvo, do mojega očeta, ko je tako hladnokrvno končal materino življenje. Bila je edina, ki me je razumela. Vedeti mroate, da sem petnajst let preživela v senci brata in sestre. Mislite, da sem uživala? Da sem bila tista razvajena princeska, ker sem pač bila najmlajša? No, pravzaprav, če mislite tako, imate zagotovo prav. Razvajena sem, navajena dobiti vse, kar hočem. In zaradi svoje pretirane trme to navadno tudi dobim. Kako naj ne bi, ko pa sem bila rojena v kraljevo družino? No, da se vrnemo nazaj. Tisti večer, se mi je podrl svet. Izgubila sem edino zaupnico, a kot da to še ni bilo najhujše, naslednji dan je moja vstopila v našo družbo in če je naznanil, da je prva v vrsti za prestol. Prestol, ki sem si ga zagotovo želela bolj kot ona, prestol, za katerega sem si prizadevala že odkar sem vedela, kaj to pomeni. Pa bi vi tako hitro sprejeli ta poraz? No, jaz ga zagotovo nisem. Sovraštvo je tiho tlelo v meni, a nikoli ni izbruhnilo na plano. Vedno sem se zadrževala in z leti sem postala odlična igralka. Čeprav delujem mirna in tiha, me zagotovo nočete razjeziti. In verjemite mi, to ni težko.
Ko sem se končno pridružila bratu in sestri na Bradavičarki, sem skorajda skakala od veselja. Ta šola je zame pomenila nov začetek in pa tudi moj preboj v družabni svet. Kaj kmalu so me vsi poznali. Imela sem dosti fantov, a z nobenim nisem ostala prav dolgo, niti prišla dovolj daleč. Sramota, si zdaj zagotovo mislite. A meni se ne zdi. Sem pač lepa, kaj hočemo. Verjetno imam to po mami. Najbolj ponosna sem na svoje rjave oči in nekoliko valovite lase. Moja postava je več kot le lepa, četudi sem stara le 15 let. No, takrat sem bila popularna, a kljub vsemu ena boljših učenk. V vsem sem tekmovala s svojo sestro in nikoli nisem obupala. Ko me je oče prisilil v dogovorjeno poroko sem se uprla. Hotel je zatreti mojo svobodo in tega mu zagotovo nisem mogla dovoliti. Nekoč mi bo uspelo. Dobila bom tisto kar hočem, tako kot sem tudi do zdaj. Bradavičarka je zame pomenila povsem nov začetek.
wash the sorrow from off my skin
PREDSTAVNIK ŠTUDENTOV: Seveda.
QUIDDITCH: Če bi lahko: tolkač, iskalec, zasledovalec, branilec
DOM: royal hall ^^
and show me how to be whole again

G X 14 X I'm crazy and I know it
Back to top Go down
View user profile


the god


Število prispevkov : 320
reputation : 0


admin


avatar

PostSubject: Re: leela valerie stanner   Thu Oct 03, 2013 4:06 amBack to top Go down
View user profile http://ghostsfromtomorrow.slovenianforum.com
 

leela valerie stanner

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ghosts from tomorrow :: nobody's ever who they seem to be :: 
there’s nowhere we can hide
 :: 
accepted
-