Share | 
 

 alexia edevane

View previous topic View next topic Go down 


alexia edevane


Female
Število prispevkov : 15
reputation : 1


gryffindor


avatar

PostSubject: alexia edevane   Sat Oct 05, 2013 6:20 am

Alexia Ava Edevane
17

heterosexual

play by:Emily Didonato

bring me home in blinding dream
PALICA: smrekov, 24 cm, jedro je iz kite zmajevega srca
ŽIVAL: mačka Vio
VARUH: Sokol
BAVKAR:da bi njene sestre umrle ali jo zapustile.
AJNEPERH: Doseči življenjske sanje
through the secrets that i have seen
Alexia Ava ali samo Alexia je najstarejša izmed treh hčera in je hčerka Rose in Iana Edevane, ki raziskujeta črno magijo. Že od nekdaj je veljala za pametno, inteligentno dekle, vendar to ni nikoli preveč poudarjala. Ni se bahala z dobrimi ocenami ali sodelovala v razredu, vendar je bila raje tiho in se delala nemo in gluho v razredu, čeprav je na eno uho vpijala novo znanje. V prostem času pa je bolj zgovorna in živega značaja. Je ena izmed tistih ljudi,ki jo ali imaš rad ali pa popolnoma sovražiš. Včasih se ji popolnoma utrga in počne neumnosti po šoli, ter dela škodo. Nikoli ni dala kaj preveč na mnenja drugih in zato ima včasih tudi predolg jezik, ter še bolj zaprede v težave. Ima tudi kar nekaj tattoojev. Enega na njenem hrbtu, v obliki metulja, kar naj bi zanjo pomenilo svobodo. Ter na roki napis: Best dreams happen when you are awake. Namerava si narediti še enega na roki, vendar do zdaj še ni našla časa zato. Ima malo prijateljev, ki pa jim zaupa. Drugi so samo znanci, ter ljudje, s katerimi se ''pogovarja''. Zaupa zelo malo ljudem in največ ji pomenita njeni sestri.. Obrekovanja ni nikoli marala, zato je vedno ko so ljudje koga opravljali odšla stran, ter počela nekaj drugega. Nihče, razen njenih sester, ne ve,da Alexia na skrivaj obiskuje knjižnico in je prebrala že na milijone knjig. Nikoli ji ni bilo kaj preveč hudo v življenju, vendar je že doživela smrt njene najboljše prijateljice, ki naj bi naredila samomor. ALexio je to zadelo nepričakovano in se je prvič zlomila, ter zajokala v javnosti, kar sicer nikoli ne počne. Njene smrti ni nikoli zares prebolela, vendar vsi naokoli mislijo,da jo je. Vsak teden gre na mesto, kjer sta skupaj preživeli največ časa, ter tam mirno sedi ter premišluje. To največkrat stori ponoči, da jo nihče ne vidi. Iz tega lahko sklepamo,da ima Alexis veliko skrivnosti, za katere nihče ne ve. Nikoli se ni štela kot lepo dekle in ne verjame,da bi kateremu fantu, bila lahko všeč ali se celo zaljubil vanjo. Podoba o njej sami je precej slaba, vendar noben tega ne bi rekel, na prvi pogled, saj deluje zelo samozavestno. Upa, da bo nekoč spoznala nekoga in pridobila na svoji samopodobi.
wash the sorrow from off my skin
PREDSTAVNIK ŠTUDENTOV: si želite biti predstavnik? (vaša želja bo upoštevana le mesto predstavnika v vašem domu še ne bo zasedeno.)
QUIDDITCH: če igrate v quidditch ekipi vašega doma, naštejte položaje od najljubšega do najmanj ljubega.
DOM: v kateri dom si želite in zakaj? - ni nujno da bo vaša želja upoštevana. (če ste član kraljeve družine napišite royal hall.)
and show me how to be whole again

Sara X 15 X Life goes on

Back to top Go down
View user profile


the god


Število prispevkov : 320
reputation : 0


admin


avatar

PostSubject: Re: alexia edevane   Sat Oct 05, 2013 6:41 amBack to top Go down
View user profile http://ghostsfromtomorrow.slovenianforum.com
 

alexia edevane

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ghosts from tomorrow :: 
opisi
-