Share | 
 

 daisy grace edevane

View previous topic View next topic Go down 


daisy edevane


Female
Število prispevkov : 24
reputation : 0


ravenclaw prefect


avatar

PostSubject: daisy grace edevane   Sat Oct 05, 2013 7:12 am

daisy grace edevane
sixteen

bisexual

barbara palvin

bring me home in blinding dream
PALICA: tisa, 27 cm, jedro iz samorogove krvi
ŽIVAL: sokol
VARUH: panter
BAVKAR: ksenofobija
AJNEPERH: ljubezen
through the secrets that i have seen
»kaj naj ne bi bila ti nekakšen genij, daisy?« rjavolaska se usloči na svojem stolu ter me premeri s svojimi toplimi, prodornimi očmi. »genij? Da. Dekle ki bi pustilo da jo zaradi njene inteligence izkoriščajo? Ne.« kdo je ta dolgonoga lepotica, ki  svojih vrtoglavo visokih petah parodira po akademiji ter s hladom objame vsakogar, ki se ji upa približati? Niti malo me ni presenetilo, da je njen priimek edevane. Kljub temu da navzven deluje popolnoma normalno, kanček norosti njenih staršev odseva v njenih očeh; ni ga mogoče zgrešiti.
Drzna je. Zanalašč nisem uporabil besede pogumna, kajti ta izraz se mi je zdel se prenedolžen zanje: ta punca je drzna. Le kdo pri zdravi pameti pa naj bi odšel v prepovedani gozd sredi noči ter se spopadel z zmajev? Vsa bradavičark je bila pokonci, prebudili so jo bojni kriki ter plameni, ki so v smrtnem strahu leteli iz zmajevega gobca. Vsem je šele takrat postalo jasno da daisy nima opraviti zgolj z navadnimi uroki – črna magija je nekaj, kar ima v črvi in kar preprosto obvlada.
»seveda uživam na bradavičarki. To je tako rekoč moj dom,« mi podari skrivnosten nasmeh. Ne pustite se pretentati njeni ljubkosti in priljudnosti, tudi njenemu smislu za humor ne – srednja edevanova je vse prej kot nedolžna. Že res da je oboževana zaradi svoje nikoli pojemljive energije in sposobnosti da organizira najboljše zabave, ker jih je kdaj bradavičarka imela…
Ste že kdaj prišli na zabavo v dvorano skrivnosti? Kako zelo priročno pride ta kraj, ko se daisy odloči malce pozabavati.  Alkohol, zasebne sobe, glasna glasba, razgreta telesa. Če kdo na akademiji ve kako dobro preživeti večer je to zagotovo ona; to pa so izkusili tudi že številni moški osebki na akademiji, ki mnogokrat najdejo pot na njene privatne seanse. Punca je vse prej kot resne narave in do kakšnih daljših zvez ji vsekakor ni, kaj šele da bi zares ljubila kogarkoli. Naj bodo moški ali ženske, preživeta noč z edevanovo jim bo zagotovo ostala v spominu.
Pa vendar ni vse tako lepo in prav. Njena drznost jo mnogokrat veliko stane in njeni obiski v šolski ambulanti niso redki. Preučevanje in izboljševanje črne magije ji mnogokrat povzroči poškodbe, ki se jih z navadno magijo ne da odpraviti. Kar pa je na njeni podobi najbolj nenavadno je črn panter, ki je narisan na njenem hrbtu. V kožo se ji je vžrl ko je prvič priklicala varuha; izrisal se je z bolečino, ki jo na koži lahko povzroči samo razpaljeno želelo. Pa vendar tudi to ni bolelo bolj kot dejstvo, da daisy v njenem življenju nikoli nihče ni imel rad, ne glede na to kaj je naredila. In sedaj se je nehala truditi – kdo za vraga pa se nebi.
wash the sorrow from off my skin
PREDSTAVNIK ŠTUDENTOV: it would be nice, yes ;3
QUIDDITCH: daisy ne igra quidditcha, je pa prva v navijaških ložah.
DOM: oh oh oh put my baby in drznvraan please! i'd like that very much, hihi.
and show me how to be whole again

EMS (TUNA) X 14 X NADA
Back to top Go down
View user profile


the god


Število prispevkov : 320
reputation : 0


admin


avatar

PostSubject: Re: daisy grace edevane   Sat Oct 05, 2013 7:26 amBack to top Go down
View user profile http://ghostsfromtomorrow.slovenianforum.com
 

daisy grace edevane

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ghosts from tomorrow :: 
opisi
-