Share | 
 

 devlin janeth griffin

View previous topic View next topic Go down 


janeth griffin


Female
Število prispevkov : 9
reputation : 0


slytherin


avatar

PostSubject: devlin janeth griffin   Tue Oct 08, 2013 9:21 am

devlin janeth griffin
sixteen

straight

phoebe tonkin

bring me home in blinding dream
PALICA: ebenovina, 31 centimetrov, jedro baziliskovega zoba. trmasta, neprožna, neubogljiva.
ŽIVAL: /
VARUH: zmaj (hungarian horntail)
BAVKAR: razkritja njenega bistva. tega, da bi kdo videl skozi vse njene maske in oklepe, njo, brez vsakršne zaščite.
AJNEPERH: doživeti padec trenutne anarhije in končno doživeti pravo svobodo. biti ljubljena in nekomu zaupati z vsem srcem.
through the secrets that i have seen

Črno in belo, dobro in slabo, jin in jang. Pravijo, da ima vsaka stvar svojo protiutež, nekaj, kar skupaj z njo ustvarja popolno ravnotežje in s tem vzdržuje ravnovesje narave. Kot ima ogenj vodo in ima tema luč imamo ljudje svojo dušo dvojčico. Nekoga, ki nas popolnoma razume, nam je podoben, a je hkrati vse, kar nismo. Nekoga, ki nas dopolnjuje, ki je močan tam, kjer smo mi šibki. Pravljica, ki ji ne morem verjeti, tudi, če bi ji hotela.

V svojem kratkem življenju sem videla vse preveč neravnovesja in nenaravnega, da bi lahko verjela čemu takšnemu. Anarhija, ki vlada našemu trenutnemu svetu, dejstvo, da se moramo podrejati nesmiselnim pravilom in željam treh posameznikov in njihove razvajene otročadi, da se moja družina ukvarja praktično samo s tem, da izpolnjuje njihove želje – v tem zagotovo ni ničesar naravnega, še najmanj pa kako ravnovesje. Edina stvar v mojem življenju, ki vsaj malo spominja na to, je moja sestra dvojčica. Dejstvo, da sva si na pogled skoraj po vsem enaki, da se tudi karakterno na prvi pogled ujemava, po drugi strani pa sva si povsem drugačni; to je en in edini primer jina in janga, ki sem ga videla v svojem življenju.
Divja, neukrotljiva, z vsem srcem zavezana svobodi. Zgovorna, prijetna, vedno v središču pozornosti, povsem samosvoja. To so lastnosti, ki opišejo tako mene kot tudi Katherine. Toda tam, kjer je Kath boleče iskrena, včasih pove preveč in je na sploh povsem spontana, celo do meje čiste nepremišljenosti in neumnosti, se pokaže razlika med nama. Ker me najbolj loči od moje sestre je moja ambicioznost, želja po uspehu, znanju, moči. Želja, ki s seboj prinese tudi premišljenost, odlične igralske sposobnosti in gorečo odločnost. Jasno začrtane cilje, za dosego katerih se ne poslužujem vedno poštenih načinov in tehnik. Tam, kjer je Kath čisti sonček in na sploh največja črna ovca naše družine – v dobrem smislu -, sem jaz prava potomka Salzarja Spolzgada. Njena bela brezova palica je, kljub istemu jedru, čisto nasprotje moje ebenovinasto črne.

Za razliko od Kath v središču mojega sveta niso zabave ali fantje. Jaz sem se za razliko od moje sestre posvetila pridobivanju moči v kakršni koli obliki; v znanju, ki ga črpam iz vsega, kar imam na dosegu; v skrbno izbranih poznanstvih in zvezah, ki mu jih moj priimek podarja na srebrnem pladnju; in navsezadnje v zavajanju ljudi okoli sebe. Bradavičarka me pozna kot hladno od Griffinovih sester, kot dekle, ki je poslanstvo svoje družine, da služi kraljevim družinam, vzelo skrajno resno. Dekle, ki bo pomagalo ohranjati sedanji red, ki ne bo pomislilo dvakrat, preden se bo žrtvovalo za koga od kraljevih razvajencev. Toda za vsem tem se skriva prava Devlin, dekle, ki koprni po pravi svobodi, enakopravnosti in predvsem koncu trenutne anarhije. Dekle, ki bo pripravljeno iti do konca, da bo trenutnemu redu naredila konec, ne glede na posledice. In pridružitev upornikov je še najmanj, kar bo naredila.
wash the sorrow from off my skin
PREDSTAVNIK ŠTUDENTOV: /
QUIDDITCH: branilka, tolkačica, zasledovalka, iskalka.
DOM: /
and show me how to be whole again

kay - eighteen
Back to top Go down
View user profile


the god


Število prispevkov : 320
reputation : 0


admin


avatar

PostSubject: Re: devlin janeth griffin   Wed Oct 09, 2013 3:46 amBack to top Go down
View user profile http://ghostsfromtomorrow.slovenianforum.com
 

devlin janeth griffin

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ghosts from tomorrow :: 
opisi
-