Share | 
 

 zapuščena učilnica

View previous topic View next topic Go down 


the god


Število prispevkov : 320
reputation : 0


admin


avatar

PostSubject: zapuščena učilnica   Sun Sep 01, 2013 5:04 am
zapuscena ucilnica
Back to top Go down
View user profile http://ghostsfromtomorrow.slovenianforum.com


chantal reyes


Female
Število prispevkov : 310
reputation : 8


slytherin


avatar

PostSubject: Re: zapuščena učilnica   Mon Oct 07, 2013 12:34 am


leela
previdno je odrinila težka lesena vrata - ki so bila verjetno polna lesnih črvov - ter se na hitro razgledala po prostoru za njimi. učilnica je bila prazna. rahlo je zavzdihnila, nato pa svoj pogled usmerila v kazalce ure na njenem levem zapestju. leela je nekoliko zamujala - po vsej verjetnosti ker se je morala znebiti tistih kraljevih cuckov, ki so ji neprestano sledili naokoli. hvala bogu da je bilo njej to prihranjeno. počasi se je sprehodila proti na videz najbolj ohranjeni klopi v sobi, se previdno zavihtela nanjo in močno upala, da se strohnel les ne bo preprosto vdal. glede na slabo karmo, ki jo je spremljala zadnje čase, se sploh ne bi čudila če bi se. ko se je kolikor toliko udobno namestila, ter je bila prepričana da se klop pod njo ne bo spremenila v trske, je svoj pogled fiksirala na vrata in - kot pred vsakim srečanjem z leelo - poskušala odmisliti občutek krivde (zanjo v bistvu kolikor toliko sveže čustvo), ki je bil občasno tako močen, da je dejansko pomislila da bi leeli preprosto povedala resnico. kakšna sreča, da se ji je ob takšnih trenutkih zdrava pamet vedno hitro vrnila. po čakanju, ki se ji je zdelo dolgo najmanj en teden, čeprav je v resnici minilo le nekaj minut, so se vrata končno odprla. "neverjetno." je rekla s pretirano dramatičnim glasom. "jaz sem bila pa že napol prepričana, da te je v roke dobil kdo iz the resistance in te živo zakopal nekje v prepovedanem gozdu - ali nekaj takega."  

Back to top Go down
View user profile


leela valerie stanner


Female
Število prispevkov : 56
reputation : 2


royal


avatar

PostSubject: Re: zapuščena učilnica   Mon Oct 07, 2013 1:39 am

Tag; Chantal

Listening to. Wearing.
Imela je naporen dan. Takoj, ko je prišla do svoje sobe se je preoblekla v pižamo in se spravila spat. Kmalu je potonila v spanec brez sanj. Spala je nekaj ur skupaj, dokler je ni zbudila budilka. Jezno je udarila po njej, da bi jo utišala in se obrnila na drugo stran. Kar naenkrat se je dvignila v postelji in nekaj trenutkov zmedeno zrla predse. Skoraj je pozabila! Šele nekaj minut pred dogovorjeno uro se je dvignila iz postelje in hitro nase navlekla majico. ter bele kavbojke. Ker se je morala velikokrat na hitro preobleči, tudi tokrat s tem ni imela posebnih težav. Pred vrati so že stali varuhi, kar jo je močno jezilo. Vsaj dvakrat več časa je porabila za to, da jih je prepričala, da jo pustijo samo. Na koncu je le dosegla kompromis. Pospremili so jo do zapuščene učilnice, vendar so počakali pred vrati. Kljub temu je že močno zamujala, kar ji ni bilo podobno. Zaradi 'kraljevskega življenja' se je morala navaditi na točnost, čeprav je bila ena izmed redkih.
Široko je odprla vrata, in že opazila svojo prijateljico, ki je sedela na eni izmed klopi.Njenemu odzivu se je zasmejala in stresla z lasmi. "Daj no, ne pretiravaj. Ne bi se pustila kar tako ujeti." Chantal je sicer imela dober razlog za takšno mišljenje - Leela navadno ni zamujala. Elegantno je prečkala sobo in se vsedla na klop poleg nje. "Moje sence so zunaj pred vrati. Komaj sem jih prepričala v to. Hoteli so biti tu noter, z nama, ampak saj veš. I like my privacy," četudi je nimam veliko, je dokončala v svojih mislih. Prekrižala je noge in se pričakujoče zazrla v prijateljico. "Kako si?" Tipična vljudnostna vprašanja. Sledil bo odgovor in vrnitev vprašanja, potem kaj je novega in iz tistega se bo razvil pogovor ali pa nekoliko mučna tišina. Srednje poti pač ni bilo.
Back to top Go down
View user profile


chantal reyes


Female
Število prispevkov : 310
reputation : 8


slytherin


avatar

PostSubject: Re: zapuščena učilnica   Mon Oct 07, 2013 6:24 am


leela
ob rjavolaskinem odzivu je ustnice ukrivila v rahel nasmešek. "seveda ne." se je strinjala. "ponižno opravičilo ker sem si drznila dvomiti o obrambnih veščinah milostljive gospe." je zdeklamirala s pretirano vljudnim glasom, ter proti leeli nakazala manjši poklonček. velikokrat se je tako šalila, bilo je zabavno poleg tega pa ji je misli vsaj za nekaj sekund odvrnilo od razjedajočega občutka krivde. ne bi se smela počutiti krivo. ničesar nisem naredila narobe, je pomislila že kakšne petinšestdesetič v zadnjem mesecu, ter si - približno dvestotič - zaželela, da ne bi bila priča tistemu pogovoru med robertom hayesom in jennifer stanner. zadeve bi bile veliko veliko veliko lažje. rahlo je zavzdihnila, ter se prisilila v to da je misel odgnala. "resnično sočustvujem s tabo." je rekla iskreno. "vsekakor mora biti zoprno če ti nekdo sledi 24/7." na žalost je to še kako dobro poznala. njen predragi oče jo je obdal s kakimi petimi stražarji, vsakič ko je zapustila kraljevo palačo. "po pravici povedano? pošteno zdolgočaseno. narediva nekaj neumnega." je predlagala z zvitim nasmeškom na obrazu, nato pa - kot bi se šele sedaj zavedala svoje nevljudnosti - dodala; "pa ti?"

Back to top Go down
View user profile


Sponsored contentPostSubject: Re: zapuščena učilnica   

Back to top Go down
 

zapuščena učilnica

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ghosts from tomorrow :: 
the dungeons
 :: 
abandoned part of dungeons
-