Share | 
 

 miza 2

View previous topic View next topic Go down 


the god


Število prispevkov : 320
reputation : 0


admin


avatar

PostSubject: miza 2   Sun Sep 01, 2013 5:20 am




miza 2
Back to top Go down
View user profile http://ghostsfromtomorrow.slovenianforum.com


alessandra arellano


Female
Število prispevkov : 80
reputation : 0


gryffindor prefect


avatar

PostSubject: Re: miza 2   Tue Sep 24, 2013 6:54 am


tag: isaac archer


pogled skozi okno ni bil prav nič pomirjajoč, ob misli na noro nevihto, ki je divjala zunaj in osamljeno, zatemnjeno knjižnico, se je njen obraz namrdnil. v daljavi je skušala prepoznati obrise, ampak videla je samo vrbo mesarico, ki se je skušala ukloniti nevihti. bila je res trmasta, da se po vsem tem neurjo ni zlomila. zdrznila se je ob ponovnem udarcu strele, prav nič zabavna ni bila več ta osamljena knjižnjica, sredi noči. ampak novica je bila preprosto preveč vznemirljiva, v po zanimivi noči z  rowenom je zgradila odlično teorijo kako se bo dokopala do njegove družine. bila je prav ponosna nase, kot ljubica pa bo lahko uživala tudi osebne telesne užitke. včasih svojega uma ni bila sposobna dovolj prehvaliti.
iz dneva v dan je spletala nove povezave, ljudje so jo oboževali ona pa je živela samo za eno. bilo je krivično, da ljudje napeljevala k dejanjom, ki jih drugače ne bi počeli. ampak življenje je bilo krivično in bila je pripravljena odstraniti vse ovire in pridobiti vse informacije. edini, ki pa ji je pri tem lahko pomagal in ji svetoval je bil isaac. njen dolgoletni in verejtno edini prijatelj, ki ga je premogla na bradavičarki. in izmed vseh ljudi ne bi mogla boljše izbrati, zaupala mu je do zadnje kapljice svoje krvi, in tega je bil vreden samo on.
strela je ponovno razvetlila nebo, ponovno je strah pretresel njene kosti. bila je prepričana, da je bil vreden njenega zaupanja, vedno majn pa je bila prepričana, da je bil vreden toliko, da bi čakala v knjižnjici, obdana z strelami in sencami.
urno je vstala, niti sekunde ni hotela preždeti v tej zakleti, grozljivi knjižnici, ko so ponovno odškrtala vrata. zamrznila je, bila je popolnoma nepripravljena, da bi jo kdo zalotil. njena stopala so tiho šumela, ko se je iza vogala prikazala znana postava. "Prekleto, Isaac me hočeš ubiti, še preden se maščujem ?" je jezno siknila. tresla se je kot mačka na vodi, ampak bil je tukaj. zato je bil vsaj njen duh bolj pomirjen, če ne že njen strah.

_________________


"I knew it was wrong. He was the
wors kind of wrong. He was so
wrong it felt right, and that made
me feel completely out of control."
Back to top Go down
View user profile
 

miza 2

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ghosts from tomorrow :: 
fourth floor
 :: 
library
-