Share
 

 zasnova

View previous topic View next topic Go down 


the god


Število prispevkov : 320
reputation : 0


admin


the god

zasnova Empty
PostSubject: zasnova   zasnova Icon_minitimeSun Sep 08, 2013 10:46 pm


the world have changed - a lot.

piše se leto 2199 in čarovniški svet se je v zadnjih dvestotih letih močno spremenil. ko je harry potter končno premagal mojstra črne magije je zavladal dolgo pričakovan mir, ki pa je na žalost vseh trajal le dobrih 30 let. po tem je za skoraj štiri desetletja svet ponovno zajela vojna. končala se je šele s podpisom mirovne pogodbe - kar je celoten čarovniški svet spremenilo enkrat za vselej. pravila demokracije ne veljajo več. čarovnikom zdaj vladajo tri kraljeve družine; hayesovi, rowenovi in stannerjevi. seveda pa zaradi tradicionalnih - in tudi praktičnih – razlogov na prestolu ne sedijo vsi člani, temveč le izbrana trojica. trenutno so to richard hayes, rebekah rowen in steven stanner, vendar pa se njihova vladavina bliža koncu in prej ali slej bodo prestol zasedli trije izmed njihovih otrok.

the resistance.

seveda pa se vsi ljudje z izgubo demokracije preprosto ne morejo sprijazniti. ravno zaradi tega dejstva je nastala organizacija imenovana preprosto the resistance. po nekaterih virih se je prvič pojavila približno deset let nazaj, njeni člani pa so v tistem času zgolj delili sovražne plakate ter organizirali tihe proteste. vladajoča trojica se je odločila, da jih bo diskretno odstranila in za dobra tri leta je zavladal mir. vendar pa je bilo to očitno zgolj zatišje pred nevihto, the resistance se je namreč vrnil. in to veliko bolj organizaran in smrtonosen kot prej. člani so za svoje cilje zdaj pripravljeni iti čez trupla – dobesedno.


what about hogwarts?

ah ja... bradavičarka. čarovniška šola na srečo večine v zadnjih dvesto letih ni doživela pretiranih sprememb. kmalu po začetku vladavine prve izbrane trojice, so prepovedali vpis vsem čarovnikom iz bunkeljskih družin, dobrih petdeset let nazaj pa so se kraljeve rodbine odločile da bodo svoje otroke poslale na izobraževanje prav v to starodavno ustanovo. zato so zgradili tako imenovano 'royal hall', manjšo graščino ki stoji na robu parka in je ograjena z visoko ograjo ter zaščitena z vsemi mogočimi zaščitnimi uroki. prostori v njej so vrhunsko urejeni in namenjeni zgolj udobnemu bivanju otrok kraljevih družin. vsak drug učenec, ki bi poskušal priti tja brez dovoljenja, bi bil nepreklicno izključen iz bradavičarke. kraljevi otroci pa lahko po mili volji hodijo po vsem šolskem posestvu, dokler jih seveda spremlja 'kraljeva straža'. ta ukrep je še posebej potreben v teh negotovih časih, ko se po šoli sprehaja vedno več članove the resistance, ki so – kljub temu da so zgolj najstniki – že pripravljeni narediti karkoli da bi uresničili svoje cilje. in njihovi cilji? trenutno se zdi, da poskušajo s sveta zbrisati člane vseh treh kraljevih družin. kljub temu da so domiselni, pa so zgolj skupina amaterjev, tako da njihovi napori zaenkrat še niso imeli željenih učinkov. bili so celo dovolj neprevidni, da so člani kraljevih družin opazili kaj nameravajo – in rowanovi, hayesovi in stennerjevi nikakor ne mislijo ostali dolžni. tudi oni lahko igrajo to igro. vsekakor se zdi da bo bradavičarka v kratkem postala pravo pravcato bojno polje.
Back to top Go down
https://ghostsfromtomorrow.slovenianforum.com
 

zasnova

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ghosts from tomorrow :: misery sure loves company :: 
i wanna hide the truth
-