Share
 

 canons

View previous topic View next topic Go down 


the god


Število prispevkov : 320
reputation : 0


admin


the god

canons Empty
PostSubject: canons   canons Icon_minitimeWed Oct 16, 2013 7:22 am


the canons.

znašli ste se še na enem izmed tistih forumov, kjer so dovoljeni zgolj canoni. zakaj? well, forum temelji predvsem na družinski drami in le-te nikakor ne moremo doseči brez že v naprej sestavljenih likov. poskrbite torej, da jih boste pozorno preučili. glede na to, da canoni obsegajo le kratek opis družine in samo osnovne podatke njenih članov, sem prepričana da boste našli vsaj en lik približno po vašem okusu. če se slučajno zgodi da ga ne, pa mi pošljite zasebno sporočilo and we'll figure something out, okay? canon lahko rezervirate za največ tri dni.
Back to top Go down
https://ghostsfromtomorrow.slovenianforum.com


the god


Število prispevkov : 320
reputation : 0


admin


the god

canons Empty
PostSubject: Re: canons   canons Icon_minitimeWed Oct 16, 2013 7:29 am


THE ROYALS

zadnjih 200 let čarovniškemu svetu vladajo 3 mogočne rodbine; hayesovi, rowenovi in stannerjevi.  seveda pa zaradi tradicionalnih - in tudi praktičnih – razlogov na prestolu ne sedijo vsi člani, temveč le izbrana trojica. trenutno so to richard hayes, rebekah rowen in steven stanner, vendar pa se njihova vladavina bliža koncu in prej ali slej bodo prestol zasedli 3 izmed njihovih otrok – hayes 3, rowen 1 in stanner 2.


hayes family.

ah ja, preljubi hayesovi. glede na to, da so družine znotraj te rodbine načeloma velike, ni prav nič nenavadnega, da dandanes živi še okoli 150 hayesovih. seveda pa nihče od njih ni posebno pomemben – naslov kraljeve družine dobi namreč le žena (oziroma mož) trenutnega kralja (ali kraljice), kralj (kraljica) in pa njuni potomci. richard hayes je trenutno poročen s kaylenn, svojo tretjo ženo in materjo hayes 4 ter hayes 5. šestnajst let nazaj se je ločil od serene, matere hayes 1 in hayes 2, medtem ko je georgia stanner – starejša sestra trenutnega kralja, stevena stannerja in mater hayes 3 – umrla 15 let nazaj. richard je vsekakor velik ženskar in ne ravno najbolj ljubeč družinski mož, vendar pa se je pri vzgoji svojih otrok vsekakor izkazal. spodbujal jih je v preizkušanje različnih stvari – večinoma adrenalinskih športov –, poskrbel za to da tekoče govorijo več tujih jezikov ter so splošno zelo razgledani, predvsem pa jih je naučil misliti s svojo glavo.
family secret 1: hayes 3 se je pred kratkim vrnila iz rusije – kjer je obiskovala drago zasebno šolo – in se na bradavičarko vpisala pod priimkom reyes. zdaj se pretvarja, da je povsem običajna študentka 6 letnika.
family secret 2: richard hayes je imel pred kakimi petnajstimi leti afero z jennifer – ženo stevena stennerja – produkt le-te pa je bila stenner 3. richard je poznal resnico od samega začetka, otroci pa so jo odkrili nekaj let nazaj - natančneje v času ko je steven pritiskal na richarda naj svojega najstarejšega sina poroči z njegovo hčerjo. richard je bil prisiljen privoliti v dobro kraljestva.

 
hayes 1

open
17 YEARS
FACE CLAIM
hayes 2

open
17 YEARS
FACE CLAIM
engaged with stanner 3
chantal hayes

taken
16 YEARS
METAMORF
GEMMA ARTERTON

hayes 4

open
15 YEARS
FACE CLAIM
holly hayes

taken
14 YEARS
JODELLE FERLAND

rowen family.

rowenovi so precej manjša rodbina od hayesovih in če verjamemo govoricam so veliko preprostejše tudi njihove korenine. še v petnajstem stoletju naj bi bili namreč preprosti kmetje z relativno šibkim znanjem magije. nihče ne ve kako natančno so prišli do svojega bogastva, jasno  pa je da so morali biti zelo iznajdljivi - in to so definitivno še dandanes. trenutna kraljica je rebekah rowen, ki se je dobrih dvajset let nazaj poročila z hugom griffinom - starejšim bratom ronalda griffina. skupaj imata pet otrok, vendar pa bradavičarko obiskujejo le štirje. njihova vzgoja je bila bolj kot čemerkoli drugemu prepuščena naključju. oba starša sta namreč po cele dneve zaposlena s službo in raznimi kreativnimi hobiji, tako da za svoje potomce večinoma nimata popolnoma nobenega časa. štirica se je bolj ali manj vzgajala sama in namesto da bi jih odsotnost njihovih staršev zbližala, jih je drug od drugega le še bolj oddaljila. glede na to kako zelo različni so si, to najbrž niti ni kakšno veliko presenečenje.
family secret 1: širša javnost verjame, da imata zakonca rowen le 4 otroke, vendar jih je v resnici 5. tretja hči – savannah – je šlapl, njen obstoj pa poskušajo prekriti s tem, da jo držijo zaprto v kleti.
family secret 2: rowen 1 je nekoč pobil celotno družino bunkeljev.

 
dean rowen

taken
17 YEARS
ALEX PETTYFER
rowen 2

open
16 YEARS
FACE CLAIM
rowen 3

open
15 YEARS
FACE CLAIM

rowen 4

open
14 YEARS
FACE CLAIM

stanner family.

in že smo pri tretji kraljevi družini – stannerjevi. steven stanner, trenutni kralj, je sicer izjemno bister moški, vendar pa po mnenju nekaterih strokovnjakov tudi popoln psihopat. tega ali imajo prav ali ne, ni mogoče ugotoviti, znano pa je da kralj pred svoja čustva vedno postavlja trdo logiko. poročen je bil petkrat, vendar imajo njegovi otroci kljub temu isto mater - jennifer rousseau, francosko plemkinjo, ki je preminula nekaj let nazaj. steven je svoje potomce vzgajal absolutno - učil jih je predvsem načel črne magije, največkrat tako da je uroke preizkusil kar na njih. po vsej verjetnosti je ravno to razlog, da je trojica povsem neobvladana in se včasih zdi da nima popolnoma nobene vesti.
family secret 1: steven stanner je pred petimi leti lastoročno pokončal svojo ženo - preprosto zato ker je bil prepričan da ima afero z richardom hayesom - otroci pa so bili njegovemu dejanju priča.
family secret 1: steven svojega najstarejšega sina ni izbral za prestolonaslednika, ker je zainteresiran tako v moške kot ženske.

stanner 1

open
17 YEARS
FACE CLAIM
stanner 2

open
16 YEARS
FACE CLAIM
leela stanner

taken
15 YEARS
ASHLEY GREENE
engaged with hayes 2

Back to top Go down
https://ghostsfromtomorrow.slovenianforum.com
 

canons

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ghosts from tomorrow :: nobody's ever who they seem to be :: 
there’s nowhere we can hide
-